Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 14 oktober 9:00 t/m 21 oktober 21:00.

Aoife
Fleming

Stem

Standpunten van
Aoife Fleming

We hebben gezamenlijk besloten het klimaatprobleem op te lossen. Daar zullen ingrijpende veranderingen voor nodig zijn, onder meer in de manier waarop we energie opwekken en hoe we ons van A naar B verplaatsen. Bovendien zijn de behoeften van jongeren anders dan die van oudere generaties: willen we nog wel een auto voor de deur hebben staan, of willen we beter openbaar vervoer?

Ook is het van belang dat er wordt nagedacht over wat de jongere generaties vandaag op school of op de universiteit leren over duurzaamheid. Hoe zouden wij nú voorbereid moeten worden zodat we allemaal kunnen bijdragen aan een duurzame wereld? Een antwoord op deze vraag kan alleen gegeven worden door jongeren.

Ik vind het belangrijk dat onze stem gehoord wordt in beslissingen die de duurzame toekomst zullen vormen. Wij zullen tenslotte het langst met de gevolgen van deze keuzes leven ondanks dat we het minst hebben bijgedragen aan het klimaatprobleem.

Daarom wil ik me inzetten om ervoor te zorgen dat er niet alleen naar jongeren geluisterd wordt, maar dat wij ook meebeslissen. Het is tenslotte ónze toekomst.

Andere kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Mensenrechten & Veiligheid