Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 29 oktober 9:00 t/m 5 november 20:45.

Eefke
van de Wouw

Stem

Standpunten van
Eefke van de Wouw

De wereld om ons heen verandert zo snel dat het bijna niet bij te houden is. Wie weet hoe de wereld er over 10 jaar uit zal zien? Systemen kunnen veranderen, de mens kan veranderen, maar klimaatverandering is onveranderlijk als we er niets aan doen.

Ik geloof dat er in alle vraagstukken kansen verscholen zitten. Ik geloof dat de uitdagingen van deze tijd vragen om een nieuwe manier van denken. Ik geloof dat verbinding en samenwerking de sleutels zijn voor een succesvolle toekomst. Een toekomst waarin we niet bang hoeven te zijn voor de impact die we als mens op het klimaat hebben, omdat we de aarde en al haar bewoners ook kunnen beschermen.

Jongeren kijken met andere ogen naar de wereld dan oudere generaties. Die vernieuwende, frisse blik is precies wat we nodig hebben om de grote vraagstukken van deze tijd op te lossen.

Laten we jongeren niet ontmoedigen door ze naar oplossingen te laten zoeken zoals oudere generaties dat altijd gedaan hebben, maar laat jongeren dat op hun eigen manier doen.

Wij hebben de verantwoordelijkheid om jongeren de tools te geven die zij nodig hebben in de snel veranderende wereld van morgen.

Het is tijd om samen te komen, vooruit te gaan en onderdeel te zijn van de oplossing.

Doe je mee?

Andere kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Mensenrechten & Veiligheid