Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 15 juni 09:00 t/m 22 juni 20:45.

Eva
Koffeman

Stem

Standpunten van
Eva Koffeman

Hoi! Ik ben Eva, 21, en heb mijn master Communicatie bijna afgerond. Ik studeer in Amsterdam, woon in Utrecht, en kom uit Vierhouten waar ik tussen de bossen ben opgegroeid. Ik wist al jong dat ik voor de natuur op wilde komen.

Ik studeerde Politicologie en Psychologie op University College Utrecht en raakte via stages en opinieartikelen vertrouwd met verschillende media.

Nu kan ik jongerenvertegenwoordiger Biodiversiteit & Voedsel worden bij de VN, jij kunt helpen die droom waar te maken. En niet alleen mijn droom, ook die van jou: een wereld waarin mensen en dieren in harmonie kunnen leven.

Mensen vormen maar 0.01% van leven op aarde, maar gedragen zich als alleenheersers. We zitten hierdoor midden in de zesde uitstervingsgolf, die zelfs ons eigen bestaan bedreigt – sneller dan veel mensen denken.

De natuur kan zich nog herstellen, áls er mensen in verzet komen. Beleidsmakers kunnen wel een duwtje in de rug gebruiken. Eraan herinnerd worden dat er generaties na hen komen die zelf ook ideeën hebben over hun toekomst.

Wij jongeren moeten ons laten horen. We zijn jong genoeg om de gevolgen van de crisis mee te maken, maar oud genoeg om er iets tegen te ondernemen. Dat wil ik namens jou doen.

Geef mij je stem, en ik ga twee jaar lang keihard voor je aan het werk om jouw stem te laten horen op scholen en bij de Verenigde Naties. Er is een wereld te winnen!

Andere kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Europese Zaken

Leverne
Nijman
Stem Bekijk kandidaat
Wimer
Heemskerk
Stem Bekijk kandidaat