Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 16 oktober 10:00 t/m 23 oktober 21:30.

Evi
Vet

Stem

Standpunten van
Evi Vet

Wist jij dat de banaan gemakkelijk zou kunnen uitsterven? Door een gebrek aan diversiteit in het bananenras zou één ziekte de hele soort kunnen uitroeien. Dat is zorgelijk, maar fascinerend tegelijk, omdat dit een voorbeeld is van hoe afhankelijk wij zijn van de biodiversiteit van de natuur, die met een alarmerende snelheid achteruit gaat.

Ik ben Evi, ik studeer aan de Universiteit van Wageningen, waar ik de bachelor Plantenwetenschappen heb afgerond en momenteel ben ik bezig met de master Voeding en Gezondheid. Ik houd mij bezig met het effect van voeding op het menselijk lichaam, maar ook met de impact van voeding op onze natuur. Ik wil met mijn kennis uit beide studies helpen een brug slaan tussen wat goed is voor de mens en wat goed is voor de wereld.

Ik word enthousiast over hoe we de mens, als individu, maar ook als land of populatie gezonder kunnen maken terwijl we tegelijkertijd de natuur herstellen. Waar word jij enthousiast van?

Ik wil weten hoe jij hierover denkt, omdat ik geloof dat jongeren buiten de hokjes van regels en wetten durven te denken. Buiten deze hokjes is er ruimte voor innovatie en dat hebben we hard nodig. Ik geloof dat jij met jouw ideeën iets kan veranderen. Geloof jij ook in mij?

Andere kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Duurzame Ontwikkeling

Neem ook een kijkje
bij Mensenrechten en Veiligheid