Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 29 oktober 9:00 t/m 5 november 20:45.

Jessica
Effah

Stem

Standpunten van
Jessica Effah

“Diversiteit en inclusie betekent waardering geven aan elke individu. Onafhankelijk van onze verschillen.”

Ik ben Jessica, 23-jarige Sociaal Pedagogisch hulpverlener, student Leraar Pedagogiek, dochter, vriendin, Nederlandse, Nigeriaanse, zus, kleindochter en nog veel meer. Ik ben ook net als iedereen onderdeel van het kleurrijke pallet van Nederland. Ons land is rijk aan diversiteit en ik wil graag dat die rijkdom in het hele land wordt gevoeld.

Als jong kind vertelde volwassenen mij vaak dat ik niet mee kon praten. Ik was te jong, wat wist ik nou van het leven? Meepraten over belangrijke onderwerpen, daar moest ik mee wachten tot ik meer ‘levenservaring’ had opgedaan. Toch zat mijn hoofd vol meningen en ideeën.

Ik groeide op als minderheid in een klein dorp. Ik miste representatie en inclusiviteit. Ik miste iemand die naar mijn mening en ideeën luisterde. En mij uitlegde wat er speelt in de wereld. Ik zag en voelde zo veel. Ik groeide en leerde de kracht van diversiteit kennen. We zijn allemaal anders en dat maakt ons mooi. Elk persoon heeft een stem. Elke stem heeft een boodschap. Elke stem telt.

Als jeugdvertegenwoordiger representeer ik de stem van elke jongere in Nederland. Ik ben er om naar jou te luisteren en jouw boodschap te laten horen aan ‘die grote mensen’.

Iedereen heeft het recht om gehoord te worden.

Ik zeg Jess!

Andere kandidaat
Hajar
Yagkoubi
Stem Bekijk kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Duurzame Ontwikkeling

Eefke
van de Wouw
Stem Bekijk kandidaat