Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 14 oktober 9:00 t/m 21 oktober 21:00.

Luuk
Buijs

Stem

Standpunten van
Luuk Buijs

Heel mijn leven wil ik nieuwe dingen ontdekken: verschillende hobby’s, leerlingenraad, vrijwilligerswerk en als klap op de vuurpijl een uitwisseling in Uruguay. Ik verbaasde me er erover dat de elektriciteit daar al bijna 100% groen is, mede door een groot draagvlak onder de bevolking. Hoe zit dat met Nederlandse jongeren, voor welke maatregelen is hier draagvlak?

Zelf eet ik vlees. Ik vlieg af en toe. Ik gebruik af en toe plastic rietjes, en ik gebruik soms een auto. In de ogen van klimaatdemonstranten zondig ik. In de ogen van klimaatontkenners leef ik normaal. Er zijn genoeg vingers gewezen, oordelen gemaakt en gepolariseerd.

Ik wil klimaatactivisten en klimaatontkenners bij elkaar brengen. Laten we samen kijken hoe jij en ik dit gaan aanpakken. Ik wil weten wat jij denkt, wat jij voelt bij deze dilemma’s. Ik wil jullie jongerenvertegenwoordiger duurzame ontwikkeling worden en hier aan werken. Laten we een balans opmaken, een duurzame activiteiten balans. Weeg de plussen en minnen tegen elkaar af, wat kan je zelf doen en wat kan de overheid doen. Deze DAB moeten wij collectief maken, maar ook persoonlijk. Hebben wij hier ondersteuning bij nodig, dan zal ik mij hier hard voor maken. Wat vinden wij in deze tijd acceptabel en wat kan echt niet meer. Geloof je ook in deze aanpak? Stem dan op mij om jouw jongerenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties te worden.

Andere kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Mensenrechten & Veiligheid