Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 16 oktober 10:00 t/m 23 oktober 21:30.

Noah
Madretsma

Stem

Standpunten van
Noah Madretsma

Hoi! Ik ben Noah. Laat ik m’n geheimen hieronder dan toch maar verklappen. Ik ben 19, ik kom uit Apeldoorn en woon in Bodegraven. Als er geen corona was zou ik rechten in Leiden studeren. Nu doe ik dat, helaas, thuis aan de Zoom University.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Ik wil voor jou gaan werken, gratis en voor niets. Er zijn meer dan 5 miljoen jongeren in Nederland en toch mogen we bijna nooit meebeslissen in de politiek. Keuzes worden niet door ons gemaakt, maar vóór ons. Dat moet natuurlijk veranderen! En daar wil ik bij helpen.

Met jouw stem kan ik Jongerenvertegenwoordiger Mensenrechten en Veiligheid voor Nederland bij de Verenigde Naties worden. Klopt, dat is een hele mond vol, maar wat ik ga doen is eigenlijk heel simpel.

Ik ga ervoor zorgen dat er naar jonge mensen in Nederland wordt geluisterd. Of het nou gaat over studiefinanciering, kansenongelijkheid of onrecht in landen aan de andere kant van de wereld, samen met jou zorg ik dat het op de agenda komt!

Ik ben open naar jullie, maar hard naar de politici die ons negeren. Dus, heb jij het gehad met oude grijze mannen in dure pakken die beslissingen voor je maken? Kies dan voor een jonge bruine man in een goedkoop pak (of trui) die beslissingen mét je maakt!

Geef mij je stem, dan geef ik jou verandering!

Andere kandidaat
Manal
Moussane
Stem Bekijk kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Biodiversiteit & Voedsel

Neem ook een kijkje
bij Duurzame Ontwikkeling