Er kan gestemd worden vanaf 16 oktober 2020 om 10:00 uur t/m 23 oktober 2020 om 21:30.

Logo NJR
Dennis JansenBekijk video

Dennis
Jansen

Duurzame ontwikkeling is de enige manier om zowel het klimaatprobleem aan te pakken als een leefbare toekomst te garanderen.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

Wat brengt verandering? Misschien begint verandering bij een probleem dat vraagt om een reactie, zoals het klimaatprobleem. We leven op een eindige planeet, met oneindige behoefte. De leefbaarheid van onze toekomst hangt af van hoe we omgaan met dit probleem, en de keuzes van vandaag. Verandering is nodig, nu meer dan ooit. We zitten in een unieke situatie waarin wij een belangrijk moment in onze geschiedenis vooraf kunnen herkennen. Sterker nog, we kunnen deze samen creƫren door in te zetten op een duurzame samenleving voor iedereen. Duurzame ontwikkeling is de enige manier om zowel het klimaatprobleem aan te pakken als een leefbare toekomst te garanderen.

Wij jongeren zijn de toekomst, toch hebben we maar weinig echte inbreng op onderwerpen zoals duurzame ontwikkeling en klimaat. Als wij de toekomst zijn, moeten we vandaag al meebeslissen over onderwerpen zoals klimaatverandering en duurzame ontwikkeling. Als finalist Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling heb ik de kans mij hiervoor twee jaar lang in te zetten. Ik ga met jongeren in gesprek over wat er nodig is en wat wij belangrijk vinden, en neem de antwoorden mee naar de Verenigde Naties. Zo zorgen we ervoor dat onze stem wordt gehoord op het hoogste niveau. Ben jij klaar om je stem te laten horen?

Stem op Dennis Jansen

De andere kandidaat

Stijn
Verwoest

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Biodiversiteit & Voedsel

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Mensenrechten & Veiligheid

Manal
Moussane

Stem

Bekijk kandidaat

Noah
Madretsma

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid