Er kan gestemd worden vanaf vrijdagochtend 22 oktober 09:00 tot vrijdagavond 29 oktober 21:00 uur.

Logo NJR
Hievda Elgersma
Bekijk op Vimeo

Hievda
Elgersma

Alle jongeren hebben recht op hun eigen verhaal.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

De ongelijke verdeeldheid in kansen en vrijheid neemt toe in Nederland. Talent en ambitie zijn niet meer de tools om te bereiken wat je wilt. Het zijn de kansen die je krijgt.

Mijn naam is Hievda. Mensen noemen mij een doorzetter of vechter. Ik snap waarom, maar als ik aan een echte vechter denk, denk ik gelijk aan mijn moeder. Ze is op haar 18e naar Nederland gevlucht omdat ze zich in een onveilige en onrechtvaardige situatie bevond. Haar verhalen doen mij realiseren dat het leven zoveel lastiger wordt gemaakt als je in een onveilige en onrechtvaardige omgeving bent. Daarom vecht ik voor een wereld waar alle jongeren de kans krijgen om hun eigen verhaal te schrijven.

De toekomst is jouw verhaal. Daarom vind ik het belangrijk dat er geen beslissingen worden genomen zonder dat jij jouw stem hebt laten horen. Hoe denk jij over de problemen in de wereld? Wat vind jij dat er beter kan?

De toekomst is jouw verhaal. Ik wil ervoor zorgen dat jij genoeg kansen krijgt in het onderwijs en de samenleving. Net zoals ieder ander mens. Gelijke waarden, gelijke kansen. Zodat jij de vrijheid hebt om keuzes te maken en jouw ambities waar te maken.

De toekomst is ook ons verhaal. Laten wij onze krachten verenigen, strijden om gehoord te worden en werken aan een betere wereld!

Stem op Hievda Elgersma

De andere kandidaat

Jens
Gigase

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Biodiversiteit & Voedsel

Roel
Wouters

Stem

Bekijk kandidaat

Wouter
Ubbink

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Duurzame Ontwikkeling

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid