Er kan gestemd worden vanaf 20 mei 2021 om 9:00 uur t/m 27 mei 2021 om 20:00.

Logo NJR
Leah Corsmit
Bekijk op Vimeo

Leah
Corsmit

Ik studeer Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht en houd mij bezig met het onderwijs over de EU.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

Waar denk jij aan tijdens het tandenpoetsen?

Ik weet bijna zeker dat je niet aan de Europese Unie (EU) denkt, terwijl de EU absoluut invloed heeft op jouw tandpasta. De EU heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat cosmeticaproducten, zoals tandpasta, niet meer getest mogen worden op dieren. De EU heeft dus écht impact op jouw dagelijks leven, ook al heb je dat zelf niet altijd door.

Mijn naam is Leah Corsmit en ik studeer Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht. Ik houd mij bezig met het onderwijs over de EU. Het is namelijk best gek dat je als jongere weinig hoort, meemaakt of leert over de EU, terwijl veel wetgeving en beslissingen die in ons land gemaakt worden, uit de EU komen.

Omdat de EU zo’n grote impact heeft op jouw leven, is het enorm belangrijk dat jij kan meepraten over de EU, dat jij jouw mening kan laten horen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Ik wil jou daarbij helpen.

Laten we samen strijden voor de onderwerpen die JIJ belangrijk vindt en voor wat JIJ anders wil. Ik geloof dat jij met jouw ideeën de wereld kan veranderen, want het is NOOIT TE VROEG om jouw stem te laten horen!

Laten we er samen voor gaan! De toekomst begint vandaag.

Stem op Leah Corsmit

De andere kandidaat

Stan
van den Bosch

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid