Er kan gestemd worden vanaf 16 oktober 2020 om 10:00 uur t/m 23 oktober 2020 om 21:30.

Logo NJR
Noah MadretsmaBekijk video

Noah
Madretsma

Ik ben open naar jullie, maar hard naar de politici die ons negeren. Dus, heb jij het gehad met oude grijze mannen in dure pakken die beslissingen voor je maken? Kies mij!

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

Hoi! Ik ben Noah. Laat ik m’n geheimen hieronder dan toch maar verklappen. Ik ben 19, ik kom uit Apeldoorn en woon in Bodegraven. Als er geen corona was zou ik rechten in Leiden studeren. Nu doe ik dat, helaas, thuis aan de Zoom University.
Gelukkig is er ook goed nieuws! Ik wil voor jou gaan werken, gratis en voor niets. Er zijn meer dan 5 miljoen jongeren in Nederland en toch mogen we bijna nooit meebeslissen in de politiek. Keuzes worden niet door ons gemaakt, maar vóór ons. Dat moet natuurlijk veranderen! En daar wil ik bij helpen.
Met jouw stem kan ik Jongerenvertegenwoordiger Mensenrechten en Veiligheid voor Nederland bij de Verenigde Naties worden. Klopt, dat is een hele mond vol, maar wat ik ga doen is eigenlijk heel simpel.

Ik ga ervoor zorgen dat er naar jonge mensen in Nederland wordt geluisterd. Of het nou gaat over studiefinanciering, kansenongelijkheid of onrecht in landen aan de andere kant van de wereld, samen met jou zorg ik dat het op de agenda komt!
Ik ben open naar jullie, maar hard naar de politici die ons negeren. Dus, heb jij het gehad met oude grijze mannen in dure pakken die beslissingen voor je maken? Kies dan voor een jonge bruine man in een goedkoop pak (of trui) die beslissingen mét je maakt!

Geef mij je stem, dan geef ik jou verandering!

Stem op Noah Madretsma

De andere kandidaat

Manal
Moussane

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Biodiversiteit & Voedsel

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Duurzame Ontwikkeling

Dennis
Jansen

Stem

Bekijk kandidaat

Stijn
Verwoest

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid