Er kan gestemd worden vanaf 16 oktober 2020 om 10:00 uur t/m 23 oktober 2020 om 21:30.

Logo NJR
Silke RemmitsBekijk video

Silke
Remmits

Met mijn kennis, ervaring en achtergrond wil ik jongeren bewust maken van waar ons eten vandaan komt en wat dat doet met de wereld om ons heen.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

Hoi! Mijn naam is Silke Remmits. Ik ben 23 jaar oud, kom uit Renkum en woon in Groningen. In Wageningen/Velp heb ik de bachelor Agrarische Bedrijfskunde gedaan, waarbij ik alles heb geleerd over voedselketens en (duurzame) landbouw. Momenteel studeer ik Internationale Betrekkingen aan de Universiteit in Groningen en leer ik alles over de internationale politiek en de VN. Naast mijn studie leer ik Chinees. Ik heb anderhalf jaar in China gewoond en bij verschillende voedselbedrijven gewerkt. Een ontzettend leerzame ervaring! Met mijn kennis, ervaring en achtergrond wil ik jongeren bewust maken van waar ons eten vandaan komt en wat dat doet met de wereld om ons heen.

Ik wil jongeren bewust maken van wat er nu in de wereld gaande is om samen te zoeken naar innovatieve, duurzame en mooie ideeën. Zo kunnen we samen werken aan een gezondere wereld voor onze toekomst. Werken aan problemen rondom de thema’s biodiversiteit en voedsel hoeft geen ‘ver-van-je-bed-show’ te zijn. Wij kunnen namelijk nu al heel veel stappen zetten om de wereld een stukje beter te maken: “think global, act local”. Daarnaast wil ik jongeren de kracht geven om te spreken, omdat wij als jongeren net zoveel recht hebben om mee te beslissen over onze toekomst. Als jij praat, zal ik luisteren. Geef mij jouw stem en ik laat onze stem horen.

Stem op Silke Remmits

De andere kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Duurzame Ontwikkeling

Dennis
Jansen

Stem

Bekijk kandidaat

Stijn
Verwoest

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Mensenrechten & Veiligheid

Manal
Moussane

Stem

Bekijk kandidaat

Noah
Madretsma

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid