Er kan gestemd worden vanaf 20 mei 2021 om 9:00 uur t/m 27 mei 2021 om 20:00.

Logo NJR
Stan van den Bosch
Bekijk op Vimeo

Stan
van den Bosch

Ik wil ervoor zorgen dat de verbindingen die we in Europa hebben voor iedereen werken.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

Europa is verbinding, en dat geloof ik ook echt. Ik ben Stan van den Bosch, een 22-jarige student uit Utrecht, en ik wil de komende twee jaar jouw ideeën en zorgen naar de hoogste bazen van de Europese Unie brengen. Want die Europese verbindingen zijn verre van perfect.

Ik ben ervan overtuigd dat we het beste kunnen halen uit de connecties met onze Europese buren. Maar de problemen die ik hierboven in de video noem, zorgen ook voor een hoop verdeeldheid. Zeker de grote onderwerpen die gaan bepalen hoe Europa eruit komt te zien, vragen om meer inspraak van jongeren. Hoe gaan we gezamenlijk de klimaatcrisis aanpakken? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen gelijke kansen heeft?

Ik wil ervoor zorgen dat de verbindingen die we in Europa hebben voor iedereen werken. Wij jongeren moeten nog het langst op dit continent doorbrengen. Daarom wil ik mij inzetten om onze generatie een stem te geven. Om te zorgen dat de toekomst van de EU voor jou is, ongeacht je opleiding, achtergrond of financiële middelen.

Hiervoor heb ik jouw ideeën nodig, want jongeren weten zélf wat het beste voor hen is. Stem jij op mij? Want Europa is van jou.

Stem op Stan van den Bosch

De andere kandidaat

Leah
Corsmit

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid