Er kan gestemd worden vanaf 16 oktober 2020 om 10:00 uur t/m 23 oktober 2020 om 21:30.

Logo NJR
Stijn VerwoestBekijk video

Stijn
Verwoest

Als Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling wil ik mij focussen op inclusieve jongerenparticipatie, en ervoor zorgen dat alle verschillende stemmen gehoord en erkend worden.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

Hoi! Ik ben Stijn, 23 jaar, en na een master in Environment and Resource Management te hebben voltooid, ben ik klaargestoomd om theorie in daadkracht om te zetten. En dat is belangrijk, want onze toekomst staat op het spel. Tijdens mijn studie leerde ik de definitie van duurzame ontwikkeling: ‘’het voorzien in de behoeften van de huidige generatie, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen’’. Maar het gebrek aan actie van beleidsmakers vergroot de kans op onomkeerbare klimaatverandering. De effecten hiervan raken de meest kwetsbare groepen in de samenleving het hardst, en versterken hiermee ongelijkheden.

Maar ik heb door mijn studie ook geleerd dat het anders kan. Social media heeft onze generatie de kans gegeven om meer met elkaar in contact te staan dan ooit te voren, waardoor wij snel en gemakkelijk deze ideeën over oplossingen kunnen uitwisselen. Als Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling wil ik mij focussen op inclusieve jongerenparticipatie, en ervoor zorgen dat alle verschillende stemmen gehoord en erkend worden. Daarnaast beloof ik te vechten voor klimaatrechtvaardigheid: een eerlijk systeem dat werkt voor ons allemaal én de planeet. Geef mij jouw stem, dan help ik jou onze toekomst terug te winnen.

Stem op Stijn Verwoest

De andere kandidaat

Dennis
Jansen

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Biodiversiteit & Voedsel

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Mensenrechten & Veiligheid

Manal
Moussane

Stem

Bekijk kandidaat

Noah
Madretsma

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid