Er kan gestemd worden vanaf vrijdagochtend 22 oktober 09:00 tot vrijdagavond 29 oktober 21:00 uur.

Logo NJR
Wouter Ubbink
Bekijk op Vimeo

Wouter
Ubbink

Wij gaan de natuur fixen. Want dieren en planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, we hebben ze ook keihard nodig.

Stem

Je hebt al op deze persoon gestemd. We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Mijn standpunten

We staan aan de rand van een nieuwe uitstervingsgolf: een miljoen soorten worden met uitsterven bedreigd. Koraalriffen gaan dood en tropische bossen worden omgehakt. Ik zie minder vlinders in de tuin en minder vogels in het weiland. Dat raakt me, maar het maakt me ook strijdbaar. Want ik wil de wereld beter achterlaten dan ik haar kreeg, niet slechter. En één ding weet ik zeker: het kan anders!

Het kappen van bomen, vervuiling en klimaatverandering gebeuren niet zomaar: ze zijn het gevolg van keuzes – de verkeerde keuzes, van vorige generaties. Wij jongeren gaan het anders doen. Wij gaan zorgen dat de koraalriffen en de bossen weer terugkomen. Wij gaan de natuur fixen. Want dieren en planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, we hebben ze ook keihard nodig. Bijen bestuiven de appels die we eten en duingras zorgt ervoor dat Nederland niet overstroomt.

Afgelopen jaren heb ik biologie gestudeerd en ben ik actief geweest in de politiek. Die ervaring neem ik mee naar de Verenigde Naties om daar ons verhaal te vertellen. Om vol vuur te speechen over de plannen van onze generatie die de natuur gaan redden. Zodat we straks weer vlinders in de tuin hebben en vogels in het weiland. Om dat te doen heb ik jouw stem nodig.

Stem op mij en fix de natuur!

Stem op Wouter Ubbink

De andere kandidaat

Roel
Wouters

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Duurzame Ontwikkeling

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

Neem ook een kijkje bij Mensenrechten & Veiligheid

Hievda
Elgersma

Stem

Bekijk kandidaat

Jens
Gigase

Stem

Bekijk kandidaat

We hebben je stem in deze categorie al opgeslagen.

© NJR - Voorwaarden & privacybeleid