Stemmen buiten Nederland is niet toegestaan. Meer informatie
Er kan gestemd worden vanaf 15 juni 09:00 t/m 22 juni 20:45.

Sara
Mohseni

Stem

Standpunten van
Sara Mohseni

2020 is een cruciaal jaar voor biodiversiteit. Er wordt op dit moment onderhandeld over een nieuw wereldwijd akkoord over biodiversiteit. In 2021 zal Rome het decor vormen voor een grote Food Systems Summit, waar Nederland een actieve rol zal spelen.

Maar bij al deze conferenties en onderhandelingen wordt er niet geluisterd naar de men-sen waarover het gaat, de jongeren. Wij jongeren, zullen het meest getroffen worden door de keuzes die de wereldleiders vandaag maken. En daarom is het belangrijk dat wij jongeren daar zeggenschap over hebben. Het gaat immers over onze toekomst.

Ik wil, als Wageningse bos- en natuurbeheer student, de brug vormen tussen jongeren en de politiek. Jongeren op het platteland tot in de stad, ze hebben allemaal innovatieve ideeën over hoe we de voedselproblematiek kunnen oplossen en over hoe we de massa-extinctie een halt toe kunnen roepen. En bovenal, ze hebben allemaal een stem.

Want laten we niet vergeten dat soorten op dit moment 100x sneller uitsterven dan zon-der menselijke invloeden. En dat wereldwijd nog steeds meer dan 800 miljoen mensen honger lijden.

Door natuurinclusieve landbouw aantrekkelijk te maken voor boeren, door op de juiste manier gebruik te maken van technologische ontwikkelingen en door te prikken door leu-genachtige marketingstunts, kunnen wij de wereld op het gebied van biodiversiteit en voedsel een beetje beter maken.

Stem voor Sara als je stemt voor daadkracht, een kritische blik en een goede aanpak!

Andere kandidaat

Neem ook een kijkje
bij Europese Zaken

Leverne
Nijman
Stem Bekijk kandidaat
Wimer
Heemskerk
Stem Bekijk kandidaat